首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(45)

2013-03-29 09:49新东方四六级微信号

  1.Mary has a _______ view of our future. But nobody believes what she said.

  A. portable B. primary C. possession D. positive

  2.Nobody knows his _______ for helping us.

  A. motive B. motion C. mood D. moral

  3.Both sides agree to establish a _______ zone between the south and north.

  A. midst B. mild C. mention D. neutral

  4.This is a _______ moment for our research. We should be careful.

  A. critical B. belt C. conscience D. copper

  5.This textbook is for the _______ students, not for the beginners.

  A. observation B. transportation C. advanced D. transfer

  6.When I read the newspaper, I always read the _______ first.

  A. headlines B. headquarters C. heaven D. horizon

  7.They _______ our house at $10,000.

  A. count B. vanish C. weave D. assess

  8.When he studied at college, Jack was supported by a _______.

  A. treatment B. assistance C. scholarship D. protein

  9.Even as _______, he made several wonderful inventions.

  A .a stock B. a representative C. an undergraduate D. a gulf

  10.An emergency _______ is very important in case of fire.

  A. exit B. deposit C. discharge D. elaborate

  1.D 2.A 3.D 4.A 5.C 6.A 7.D 8.C 9.C 10.A

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前