首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(44)

2013-03-29 09:49新东方四六级微信号

  1.He drove very fast to _______ that red car.

  A. scatter B. overtake C. site D. sponsor

  2.Slides are sometimes called ________ film.

  A. whistle B. vigorous C. robot D. transparent

  3.Professor Smith _______the most important part in his paper.

  A. omitted B. disputed C. designed D. chased

  4.This knife is made of steel _______ and it can be used for a long time.

  A. mixed B. alloy C. champion D. grasp

  5.The theory of _______ was developed by Darwin and is now understood by nearly everybody in the world.

  A. determination B. distribution C. discipline D. evolution

  6.Mr. Green has recently been _______ to director of the president’s office.

  A. pushed B. purchased C. promoted D. promised

  7.We don’t think that his _______ ability has been well developed.

  A. possible B. potential C. underneath D. vital

  8.Our _______ talks promise a good future for our cooperation.

  A. interior B. insurance C. initial D. invisible

  9.The _______ can help people to see very small objects.

  A. metropolitan B. microphone C. microscope D. microwave

  10.Physically we feel comfortable. But _______, we suffer a lot.

  A. psychologically B. moderately C. naturally D. precisely

  1.B 2.D 3.A 4.B 5.D 6.C 7.B 8.C 9.C 10.A

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前