首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(43)

2013-03-29 10:17新东方四六级微信号

  1.This is a purely _______ problem, not a political one.

  A. additional B. advantage C. announce D. academic

  2.The _______ TOEFL score for entering this program is 600.

  A. less B. sandy C. stain D. minimum

  3.The best example of a paradox is the proverb ‘More _______, less speed’.

  A. haste B. range C. possession D. purse

  4.This company provides a very good _______ service for its products.

  A. maintenance B. merit C. philosophy D. pigeon

  5.There is more _______ in meat than in vegetables.

  A. dam B. protein C. cash D. bloody

  6.Do not _______ in the exam. This will do you no good.

  A. coin B. disaster C. cheat D. resort

  7.Because of the boring _______, we need to take a vacation every year.

  A. routine B. surgery C. rifle D. sake

  8.We need to _______ the purpose of the experiment again.

  A. clarify B. cheek C. claim D. clap

  9.I _______ great success for my study in this university.

  A. disgust B. proceed C. pioneer D. anticipate

  10.From the _______ from this examination, we know it is too easy for the students.

  A. feedback B. frost C. outline D. overlook

  1.D 2.D 3.A 4.A 5.B 6.C 7.A 8.A 9.D 10.A

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前