首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(40)

2013-03-29 09:47新东方四六级微信号

  1.His proposal is very _______. We do not need any explanation.

  A. concrete B. loyal C. grey D. draft

  2.This is a _______ computer, which we just bought for our research.

  A. detective B. luggage C. digital D. grave

  3.The two pictures are _______. We don’t know which is the copy.

  A. identical B. likely C. limited D. resemble

  4.If you don’t want to wash your jacket, you may send it to a _______.

  A. participant B. planet C. laundry D. ribbon

  5.If the _______ in the test is too small, we can not get a good result.

  A. sample B. percent C. leisure D. flight

  6.I am very _______. You may tell me your suggestion.

  A. fog B. debate C. culture D. flexible

  7.This is a very big hotel and it can _______ more than 1,000 people.

  A. accommodate B. display C. faint D. loaf

  8.Professor Li _______ in doing his experiment for nearly ten years.

  A. insisted B. piled C. persisted D. split

  9.The new plan is _______ and everybody present agrees with it.

  A. feasible B. adventure C. appendix D. camel

  10.Please be _______. Your question is too general.

  A. limited B. narrow C. specific D. thorough

  1.A 2.C 3.A 4.C 5.A 6.D 7.A 8.C 9.A 10.C

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前