首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(39)

2013-03-29 09:34新东方四六级微信号

  1.Kuwait is famous for its _________ resources.

  A. petroleum B. jar C. fame D. jaw

  2.The doctor gave me a chest X-ray and _______ some medicine for me.

  A. prescribed B. floated C. drugged D. drifted

  3.Nobody believes he made such a foolish mistake. People say he is very _______.

  A. accurate B. actual C. experience D. career

  4.The _______ region is centered largely in the north of the country.

  A. petrol B. mineral C. telescope D. wire

  5.As soon as I complete my training here, I am going to be a _______ expert.

  A. sphere B. missile C. rod D. volume

  6.I was crossing the street and was almost hit by an _______.

  A. ambulance B. amateur C. echo D. editor

  7.How much do you know about the works of great _______ figures?

  A. literary B. humour C. grammatical D. circular

  8.The next time I buy a typewriter, I’m going to buy a _______ model.

  A. sulphur B. portable C. suspending D. tender

  9.Your _______ for this paper is too long to be accepted.

  A. entrance B. guidance C. abstract D. represent

  10.Water is as _______ to fish as air is to man.

  A. obvious B. basin C. indispensable D. constant

  1.A 2.A 3.A 4.B 5.B 6.A 7.A 8.B 9.C 10.C

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前