首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(38)

2013-03-29 09:34新东方四六级微信号

  1.You are very _______ to take the trouble to help me. I can not thank you enough.

  A. whisper B. vital C. thoughtful D. considerable

  2.What’s your favorite kind of music? Do you like _______ music.

  A. domestic B. classical C. existence D. feature

  3.This nation is noted for its economic _______.

  A. uniform B. stability C. gulf D. democratic

  4.He wants to _______ his appointment from Monday to Wednesday.

  A. transfer B. decay C. advance D. postpone

  5.This is what I could do. There is no other _______ for me.

  A. sleeve B. residence C. burden D. alternative

  6.Our teacher always sees the _______ side of everything.

  A. spot B. negative C. efficient D. robot

  7.If you want to make a call, first, pick up the _______,then deposit a coin in the slot.

  A. receiver B. speaker C. microphone D. hook

  8.The service in this restaurant is not good. Even the _______ is very dirty.

  A. milk B. salad C. soup D. menu

  9.I am _______ enough to make up my own mind. You do not need to teach me.

  A. young B. mature C. numerical D. guarantee

  10.I’m _______ you’ve made the right choice.

  A. bond B. confident C. double D. gravity

  1.C 2.B 3.B 4.D 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前