首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(37)

2013-03-29 09:34新东方四六级微信号

  1.How much per gallon is this _______?

  A. poison B. pipe C. ox D. gasoline

  2.I couldn’t hear the program because there was too much _______.

  A. grasp B. globe C. superior D. interference

  3.Thanks for the advice, but this is something I have to _______ out myself.

  A. fulfill B. identify C. figure D. claim

  4.Mary was seriously injured in a _______.

  A. collision B. geology C. manuscript D. pool

  5.This 80-200mm zoom lens bears canon’s L designation, denoting a top-of-the-line lens built to extremely high _______.

  A. tolerances B. pitch C. possession D. purses

  6.According to Mr. Green, this is a _______ problem.

  A. grand B. complicated C. owing D. powder

  7.I’m going to call a _______ to repair my car this afternoon.

  A. mechanic B. host C. giant D. glance

  8.They have already _______ the telephone in their new home

  A. parceled B. spun C. installed D. retained

  9.The roof has _______ in it, and the front steps need to be fixed.

  A. ants B. drums C. grains D. leaks

  10.He received four years of training in English and two years in English teaching.He is a _______ English instructor.

  A. responsible B. scared C. vast D. qualified

  1.D 2.D 3.C 4.A 5.A 6.B 7.A 8.C 9.D 10.D

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前