首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(36)

2013-03-29 09:34新东方四六级微信号

  1.I’m looking for the _______ section in today’s paper.

  A. column B. combination C. comb D. classified

  2.Where can I _______ in the TV? Is the outlet right?

  A. plug B. paint C. shoot D. upset

  3.Please put your _______ on this application form.

  A. site B. silly C. shower D. signature

  4.I bought a camera lens yesterday. Its _______ quality is excellent.

  A. picture B. suit C. stomach D. optical

  5.This dress is made of _______, isn’t it?

  A. nylon B. monument C. mutual D. nod

  6.Jack wants to be _______ when he grows up.

  A. a bar B. a cousin C. an opponent D. an astronaut

  7.She failed to call the office to _______ her appointment.

  A. greet B. miss C. ruin D. cancel

  8.Which would you rather have the _______ chicken or the fish.

  A. fried B. ideal C. juice D. maid

  9.What is the total circulation of this _______?

  A. leather B. pale C. journal D. wagon

  10.He gave us a very good description of the _______ of this university

  A. lawyer B. orient C. layout D. oven

  1.D 2.A 3.D 4.D 5.A 6.D 7.D 8.A 9.C 10.C

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前