首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(35)

2013-03-29 09:34新东方四六级微信号

  1.This is the Chinese _______, translated from English.

  A. publication B. editor C. printing D. version

  2.He is a T. A. In the Department of English. T. A. Means teaching _______.

  A. assistance B. assistant C. associate D. assit

  3.Get up early and run every day. You will _______ a lot from it.

  A. receive B. make C. benefit D. win

  4.He always takes pride in his work. He is very _______.

  A. humble B. devoted C. respective D. formal

  5.Tomorrow we will _______ our day of independence.

  A. favor B. expose C. roar D. celebrate

  6.Your _______ in teaching is different from mine.

  A. altitude B. approach C. fuel D. lump

  7.How much are you going to _______ me for repairing this bike?

  A. charge B. request C. require D. need

  8.Culturally, this country is divided into two _______.

  A. tides B. sections C. verses D. yards

  9.Peter had his piano _______ yesterday and the result is excellent.

  A. tuned B. turned C. tied D. wound

  10.He said he is my _______ friend but I don’t think so.

  A. intensive B. onion C. intimate D. occasion

  1.D 2.B 3.C 4.B 5.D 6.B 7.A 8.B 9.A 10.C

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前