首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(34)

2013-03-29 09:33新东方四六级微信号

  1.The _______ of the house is beautifully painted.

  A. underneath B. well C. interior D. image

  2.A general _______ is held in the United States every four years.

  A. selection B. choice C. election D. choose

  3.His friend was injured in an airplane _______.

  A. break B. crash C. fail D. falling

  4.I am a new _______. I was hired yesterday.

  A. employer B. employee C. employment D. fence

  5.I didn’t know where to send this _______ letter.

  A. registered B. maid C. mail D. male

  6.What are the _______ farm products in this region?

  A. principle B. princess C. principal D. prince

  7.Alan is a good football player and never breaks _______.

  A. legal B. regulations C. limitation D. agreement

  8.In college I _______ in science. What was your major?

  A. majored B. ordered C. recorded D. touched

  9.The first part of this paper is the _______ review.

  A. literature B. field C. study D. phenomenom

  10.The next time I buy a TV set, I’m going to buy one with a larger _______.

  A. front B. screen C. part D. menu

  1.C 2.D 3.B 4.B 5.A 6.C 7.B 8.A 9.A 10.B

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前