首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(33)

2013-03-29 09:33新东方四六级微信号

  1.That radio company is so big that it has a lot of _______ in foreign countries.

  A. introducers B. instructors C. conductors D. agents

  2.I am afraid it was a _______ for you to do this.

  A. bother B. bitter C. bake D. band

  3.During these ten years, many new methods have been _______ in the field of foreigh language teaching.

  A. adopted B. adapted C. alarmed D. aided

  4.That is _______ behavior and nobody likes it.

  A. whistle B. structural C. selfish D. fur

  5.Yesterday was such a _______ day we decided to go for a drive.

  A. glorious B. dynamical C. avenue D. invitation

  6.Two lines can form an infinite number of _______.

  A. ankles B. angles C. angels D. adults

  7.He needed a _______ operation.

  A. missile B. indirect C. income D. minor

  8.Most people say that the new film is a ______.

  A. mystery B. smart C. furniture D. custom

  9.They serve _______ food in this restaurant.

  A. castle B. glue C. delicious D. wing

  10.We are leaving this afternoon, but we have not _______ our suitcases yet.

  A. trapped B. insulted C. packed D. invited

  1.D 2.A 3.A 4.C 5.A 6.B 7.D 8.A 9.C 10.C

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前