首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(32)

2013-03-29 09:33新东方四六级微信号

  1. He felt _______ of what he had done in school.

  A. shy B. ash C. advisable D. ashamed

  2. Milk,butter,and cheese are _______ here from the farms.

  A. imported B. transferred C. transformed D. transported

  3.I never realized that someday I would be married to a _______.

  A. molecule B. oxygen C. genius D. rug

  4.We all _______ your coming to help us.

  A. appropriate B. appreciate C. admit D. affect

  5.What they are _______ about is which comes first: the chicken or the egg?

  A. summing B. striking C. stirring D. arguing

  6.I certainly didn’t intend to _______ your plans.

  A. upset B. shake C. shave D. drag

  7.If you want a pen, look inside the _______ of the desk.

  A. box B. drawer C. major D. melt

  8.Under no _______ will I go there again.

  A. circumstances B. situation C. giant D. happen

  9.This supermarket developed rapidly under his _______.

  A. administration B. suggestion C. approach D. appearance

  10.That is a _______ point of view. I don’t agree with you.

  A. crystal B. protein C. union D. conservative

  1.D 2.D 3.C 4.B 5.D 6.A 7.B 8.A 9.A 10.D

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前