首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>语法>

2013英语四六级考试语法提高练习(31)

2013-03-29 09:33新东方四六级微信号

  1.His proposal is _______ to all of us and you do not need to tell us more about it.

  A. apparent B. appearing C. approaching D. apart

  2.This mountain range has many high _______ and fertile valleys.

  A. peaks B. hills C. phases D. pink

  3.He gave us a good _______ of his experience.

  A. demonstration B. frequency C. description D. instruction

  4.You have your choice of three _______ of ice cream.

  A. varieties B. tops C. respects D. decks

  5.This sick man was _______ in a blanket.

  A. input B. issued C. ensured D. wrapped

  6.This is the military ________. Nobody is allowed to get in without permission.

  A. bond B. zone C. butter D. zoo

  7.Rock music usually _______ the young people in most countries.

  A. applies to B. appeals to C. amazes D. actress

  8.Would he have seen you if you hadn’t _______ to him?

  A. intended B. waved C. expressed D. debt

  9.Everyone _______ the right to his own opinion.

  A. imitates B. requests C. deserves D. outlines

  10. I’m worried about the appearance of the floor. I need to _______ it.

  A. clean B. fix C. wax D. oven

  1.A 2.A 3.C 4.A 5.D 6.B 7.B 8.B 9.C 10.C

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前