首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>完形>

2013年英语四级完形填空模拟试题及答案(三)

2013-03-26 16:39新东方四六级微信号

  Most worthwhile careers require some kind of specialized training. Ideally, therefore, the choice of an __1__ should be made even before choice of a curriculum in high school. Actually, __2_-_, most people make several job choices during their working lives, __3__ because of economic and Industrial changes and partly to improve __4__ position. The "one perfect job" does not exist. Young people should __5__ entersintosa broad flexible training p

  rogram that will __6__ them for a field of work rather than for a single __7__ .

  Unfortunately many young people have to make career plans __8__ benefit of help form a competent vocational counselor or psychologist. Knowing __9__ about the occupational world, or themselves for that matter, they choose their lifework on a hit-or-miss __10__. Some drift from job to job. Others __11__ to work in which they are unhappy and for which they are not fitted.

  One common mistake is choosing an occupation for __12__ real or imagined prestige. Too many high-school students - or their parents for them - choose the professional field, __13__ both the relatively small proportion of workers in the professions and the extremely high educational and personal __14__. The imagined or real prestige of a profession or a White-collar" job is __15__ good reason for choosing it as life's work. __16__, these occupations are not always well paid. Since a large proportion of jobs are in mechanical and manual work, the __17__ of young people should give serious __18__ to these fields.

  Before making an occupational choice, a person should have a general idea of what he wants __19__ life and how hard he is willing to work to get it. Some people desire social prestige, others intellectual satisfaction. Some want security; others are willing to take __20__ for financial gain. Each occupational choice has its demands as well as its rewards.

  1. A. identification B. entertainment C. accommodation D. occupation

  2. A. however B. therefore C. though D. thereby

  3. A. entirely B. mainly C. partly D. his

  4. A. its B. his C. our D. their

  5. A. since B. therefore C. furthermore D. forever

  6. A. make B. fit C. take D. leave

  7. A. job B. way C. means D. company

  8. A. to B. for C. without D. with

  9. A. little B. few C. much D. a lot

  10. A. chance B. basis C. purpose D. opportunity

  11. A. apply B. appeal C. stick D. turn

  12. A. our B. its C. your D. their

  13. A. concerning B. following C. considering D. disregarding

  14. A. preferences B. requirements C. tendencies D. ambitions

  15. A. a B. any C. no D. the

  16. A. Therefore B. However C. Nevertheless D. Moreover

  17. A. majority B. mass C. minority D. multitude

  18. A. proposal B. suggestion C. consideration D. appraisal

  19. A. towards B. against C. out of D. without

  20. A. turns B. parts C. choices D. risks

  参考答案:

  1.D 2.A 3.C 4.D 5.B 6.B 7.A 8.C 9.A 10.B

  11.C 12.B 13.D 14.B 15.C 16.D 17.A 18.C 19.C 20.D

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前