首页>大学教育>四六级>复习辅导>四级>四级辅导>完形>

2013年英语四级完形填空模拟试题及答案(一)

2013-03-26 16:38新东方四六级微信号

  Music comes in many forms; most countries have a style of their own. __1__the turn of the century when jazz (爵士乐) was born, America had no prominent__2__of its own. No one knows exactly when jazz was__ 3__, or by whom. But it began to be__4__in the early 1900s. Jazz is America's contribution to__5__music. In contrast to classical music, which__6__ formal European traditions. jazz is spontaneous and free-form. It bubbles with energy,__7__ moods, interests

  , and emotions of the people. In the 1920s jazz__8__like America. And__9__it does today.

  The__10__of this music arc as interesting as the music__11__, American Negroes , or blacks, as they are called today were the Jazz__12__. They were brought to the Southern states__ 13__ slaves. They were sold to plantation owners and forced to work long__14__. When a Negro died his friends and relatives__15__a procession to carry the body to the cemetery. In New Orleans, a band often accompanied the__ 16__. On the way to the cemetery the band played slow, solemn music suited to the occasion.__17__on the way home the mood changed. Spirits lifted. Death had removed one of their__18__, but the living were glad to be alive. The band played__19__music, improvising(即兴表演) on both the harmony and the melody of the tunes__20__at the funeral. This music made everyone wan to dance. It was an early form of Jazz .

  1. A) By B) At C) In D) On

  2. A) music B) song C) melody D) style

  3. A) discovered B) acted C) invented D) designed

  4. A) noticed B) found C) listened D) heard

  5. A) classical B) sacred C) Popular D) light

  6. A) forms B) follows C) approaches D) introduces

  7. A) expressing B) explaining C) exposing D) illustrating

  8. A) appeared B) felt C)seemed D) sounded

  9. A) as B) so C) either D) neither

  10. A) origins B) originals C) discoveries D) resources

  11. A) concerned B) itself C) available D) oneself

  12. A) Players B) followers C) fans D) pioneers

  13. A) for B) as C) with D) by

  14. A) months B) weeks C) hours D) times

  15. A) demonstrated B) composed C) hosted D) formed

  16. A) demonstration B) procession C) body D) march

  17. A) Even B) Therefore C) Furthermore D) But

  18. A) number B) members C) body D) relations

  19. A) sad B) solemn C) happy D) funeral

  20. A) whistled B) sung C) presented D) showed

  参考答案:

  1.B 2.A 3.C 4.A 5.C 6.B 7.A 8.D 9.B 10.A

  11.B 12.D 13.B 14.C 15.D 16.B 17.D 18.B 19.C 20.C

新东方四六级官方微信:四六级小助手 (koolearncet

四六级免费好课、四六级最新资讯、海量过级资料!
扫描上方二维码,关注免费领取!

资料下载

四级听力技巧规律总结

微信扫码关注新东方网服务号

即可立刻获取!

1
长按二维码"保存图片"或者"截屏"保存;
2
打开微信"扫一扫",或者保存图片后从手机相册进行识别;
3
识别二维码后,点击"关注"服务号,即可免费领取。

相关推荐

首页 中考 高考 考研 四六级 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前