| 四级考试真题解析>>观看直播 | |
| 写作真题及答案解析 | 翻译真题及答案解析 |
| 听力真题及答案解析 | 阅读真题及答案解析 |
以下内容是 供各位考生参考!新东方网四六级频道第一时间更新公布英语四六级真题答案。同时广大考生还可以参与线上直播,与线上老师随时互动答疑,敬请广大考生密切关注2019年12月英语四六级真题解析专题。
Section A 选词填空
卷一
26:B admiring
27:M sealed
28:I natural
29:C contains
30:K released
31:L revealing
32:O substance
33:G liquid
34:E evidence
35:J potential
卷二
26:B conclusion
27:L spread
28:K slim
29:A accurate
30:O vulnerable
32:E evaluate
33:G flights
34:D either
35:H largely
卷三
26:O unpleasant
27:A adjusted
28:D experience
29:C equivalent
30:G individual
31: H originally
32: K reduce
33: N thrive
34: E filters
35: F frequently
Section B 信息匹配
卷一
36:E段落第一句: USPS has sophisticated emergency plans for natural disasters
37:Ⅰ段落第一句: Mail companies are logistics(物流) companles,
38:C段落第一句: As global surface temperatures increase, so does the likelihood
39:G段落第一句: Every day, USPS processes, on average,493.4 million pieces。
40:K段落第一句: Rebuilding can take a long time, and even then
41:F段落第一句: As soon as it' s safe enough to be outside,
42:B段落第一句: Even the United States Postal Service(USPS) suspended mail
43:J段落第一句: Private courier companies, which have more dollars to spend
44:D段落第一句: Days after the deadly2017 wildfires in Santa rosa,
45:H段落第一句: It can be hard to identify which parcels are carrying crucial items
卷二
36:F段落第一句: The city is no empty
37:Ⅰ段落第一句: Park Yeon See, the man who first imagined Songdo
38:D段落第一句; Chances are you' ve actually seen this place
39:G段落第一句:"What' s happened is that our focus on creating that quality of life
40:B段落第一句:“Thel8 Sth century really was a waterborne century,
41:E段落第一句: The city was supposed to be a hub for global companies
42:H段落第一句: But this is not star Trek。
43:A段落第一句: Getting around a city is one thing- -and then there' s the matter of
44: J段落第一句: Songdo' s backers contend that it' s still early
45:C段落第一句: Songdo is a stone' s throw from South korea' s Incheon Airport
卷三
36: E 首句: If breakfast alone isn't a guarantee of weight loss
37: I 首句: What's more important, some argue, is what we eat for breakfast
38:B 首句: The body uses a lot of energy stores for growth and repair
39:G 首句: Researchers from the University of Surrey and University of Aberdeen
40:D 首句: But as with any study of this kind, it was unclear if
41:J 首句: But some research suggests if we're going to eat sugary foods
42:A首句: Along with old classics like“ carrots ive you night vision
43:F 首句:A 2016 review of 10 studies looking into the relationship
44:C首句:What' s the reality?
45:H首句: Breakfast is also associated with improved brain function
Section C 仔细阅读
卷一
46-50:AI助手
46: B It is a course designed for students to learn online
47. C Students questions were unsatisfied weith the assistants
48: A She turned out to be a great success
49: D They could not tell her from a real person
50: C AsSign her to answer more of students'questions
51-5:科学筹款
51: C Not all of them achieved their anticipated goals
52. B To identify reasons for their different outcomes
53: B Its interaction with prospective donors
54: A They should be small to be successfu
55: D Their feeling of connection to the scientists themselves
卷二
46-50:饮料征税
46: B It may encourage other us cities to follow suit
47: C Take legal action against it
48: D It criticized the measure through advertising
49: B Help people to fix certain long-time health issues
50: A They are becoming rather sensitive issues
51-55:微波炉
51: D The use of microwaves emits more CO2 than people think
52: A They are becoming more affordable
53: B Improving microwave users habits
54: A There are far more emissions from cars than from microwaves
55: C It plays a positives role in environmental protection
卷三
46-50:教材的命运
46: C)They cant connect professors and students as textbooks do
47: D)Falling sales
48: A)Reform its structures
49: C)Answer questions using their personal experience
50: B)They can learn in an interactive way
51-55:新型物种
51: D)It gets energy from both food and sunlight
52: A)The genes it captures from the sea plant algae
53: D) They can produce chlorophyll on their own
54: C)They don't usually function inside animal cells
55: B)Theley can survive for months without eating
附部分原题
卷二原文
Section A
Finally, some good news about airplane traverl. If you are on a plane with a sick passenger, you are unlikely to get sick. That is the 26 of a new study that looked at how respiratory(呼吸道)viruses 27 on airplanes. Researchers found that only people who were seated in individual – had a high risk of catching the illness. All other passengers had only a very 28 chance of getting sick ,according to the findings. Media reports have not necessarily presented 29 information about the risk of getting infected on an airplane in the past. Therefore ,these new findings should help airplane passengers to feel less 30 to catching respiratory infections while traveling by air.
Prior to the new study, litter was known about the risks of getting 31 infected by common respiratory viruses, such as the flu or common cold, on an airplane, the researchers said. So, to 32 the risks of infection, the study team flew on 10 different 33 in the U.S. 34 side of a person infected with flu, as well as those sitting one roe in front of or behind this individual, had about an 80 person chance of getting sick. But other passengers were 35 safe from infection. They had a less than 3 percent chance of catching the flu.
A)accurate
B)conclusion
C)directly
D)either
E)evaluate
F)explorations
G)flights
H)largely
I)nearby
J)respond
K)slim
L)spread
M)summit
N)vividly
O)vulnerable
Section C
Directions: There are 2 passages in this section. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A),B),C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre.
Passage One
Questions 46 to 50 are based on the following passage.
The fifth largest city in the US passed a significant soda tax proposal that will levy(征税) 1.5 cents per liquid ounce on distributors.
Philadelphia's new measure was approved by a 13 to 4 city council vote. It sets a new bar for similar initiatives across the country. It is proof that taxes on sugary drinks can win substantial support outside super-liberal areas. Until now, the only city to successfully pass and implement a
soda tax was Berkeley, California, in 2014.
The tax will apply to regular and diet sodas, as well as other drinks with added sugar, such as Gatorade and iced teas. It's expected to raise $410 million over the next five years, most of which will go toward funding a universal pre-kindergarten program for the city.
While the city council vote was met with applause inside the council room, opponents to the measure, including soda lobbyists, made sharp criticisms and a promise to challenge the tax in court.
"The tax passed today unfairly singles out beverages -including low-and no-calorie choices." said Lauren Kane, spokeswoman for the American Beverage Association." But most importantly, it is against the law. So we will side with the majority of the people of Philadelphia who oppose this tax and take legal action to stop it."
An industry-backed anti-tax campaign has spent at least S4 million on advertisements. The ads criticized the measure, characterizing it as a "grocery tax."
Public health groups applauded the approved tax as a step toward fixing certain lasting health issues that plague Americans. "The move to recapture a small part of the profits from an industry that pushes a product that contributes to diabetes, obesity and heart disease in poorer communities in order to reinvest in those communities will sure be inspirational to many other places," said Jim Krieger, executive director of Healthy Food America." Indeed, we are already hearing from some of them. It's not 'just Berkeley' anymore."
Similar measures in California's Albany, Oakland, San Francisco and Colorado's Boulder are becoming hot-button issues. Health advocacy groups have hinted that even more might be coming.
46. What does the passage say about the new by-approved soda tax in Philadelphia?
A) It will change the lifestyle of many consumers.
B) It may encourage other US cities to follow suit.
C) It will cut soda consumption among low-income communities.
D) It may influence the marketing strategies of the soda business.
47. What will the opponents probably do to respond to the soda tax proposal?
A)
B) Bargain with the city council.
C) Refuse to pay additional tax.
D) Take legal action against it.
E) Try to win public support.
48. What did the industry-backed anti-tax campaign do about the soda tax proposal?
A) It tried to arouse hostile feelings among consumers.
B) It tried to sending letters of protest to the media.
C) It kept sending letters of protest to the media.
D) It criticized the measure through advertising.
49. What did public health groups think the soda tax would do?
A) Alert people to the risk of sugar-induced diseases.
B) Help people to fix certain long-time health issues.
C) Add to the fund for their research on diseases.
D) Benefit low-income people across the country.
50. What do we learn about similar measures concerning the soda tax in some other cities?
A) They are becoming rather sensitive issues.
B) They are spreading panic in the soda industry.
C) They are reducing the incidence of sugar-induced diseases.
D) They are taking away a lot of profit from the soda industry.
Passage Two
Questions 51 to 55 are based on the following passage.
Popping food into the microwave for a couple of minutes may seem utterly harmless, but Europe’s stock of these quick-cooking ovens emit as much carbon as nearly 7 million cars, a new study has found. And the problem is growing. With costs falling and kitchen appliances becoming “status” items, owners are throwing away microwaves after an average of eight years. This is pushing sales of new microwaves which are expected to reach 135 million annually in the EU by the end of the decade.
A study by the University of Manchester calculated the emissions of CO₂ - the main greenhouse gas responsible for climate change – at every stage of microwaves, from manufacture to waste disposal. “It is electricity consumption by microwaves that has the biggest impact on the environment.” say the authors. The authors also calculate that the emissions from using 19 microwaves over a year are the same as those from using a car. According to the same study, efforts to reduce consumption should focus on improving consumer awareness and behavior. For example, consumers could use appliances in a more efficient way by adjusting the time of cooking to the type of food.
However, David Reay, professor of carbon management, argues that, although microwaves use a great deal of energy, their emissions are minor compared to those from cars. In the UK alone, there are around 30 million cars. These cars emit more than all the microwaves in the EU. Backing this up, recent data show that passenger cars in the UK emitted 69 million tons of CO₂ in 2015. This is 10 times the amount this new microwave oven study estimates for annual emissions for all the microwave ovens in the EU. Further, the energy used by microwaves is lower than any other form of cooking. Among common kitchen appliances used for cooking, microwaves are the most energy efficient, followed by a stove and finally a standard oven. Thus, rising microwave sales could be seen as a positive thing.
51. What is the finding of the new study?
A) Quick-cooking microwave ovens have become more popular.
B) The frequent use of microwaves may do harm to our health.
C) CO₂ emissions constitute a major threat to the environment.
D) The use of microwaves emits more CO₂ than people think.
52. Why are the sales of microwaves expected to rise?
A) They are becoming more affordable.
B) They have a shorter life cycle than other appliances.
C) They are getting much easier to operate.
D) They take less time to cook than other appliances.
53. What recommendation does the study by the University of Manchester make?
A) Cooking food of different varieties.
B) Improving microwave users’ habits.
C) Eating less to cut energy consumption.
D) Using microwave ovens less frequently.
54. What does Professor David Reay try to argue?
A) There are far more emissions from cars than from microwaves.
B) People should be persuaded into using passenger cars less often.
C) The UK produces less CO₂ than many other countries in the EU.
D) More data are needed to show whether microwaves are harmful.
55. What does Professor David Reay think of the use of microwaves?
A) It will become less popular in the coming decades.
B) It makes everyday cooking much more convenient.
C) It plays a positive role in environmental protection.
D) It consumes more power than conventional cooking.
【考后关注】
除了四六级真题答案,新东方网四六级频道还为同学们准备了四六级在线估分及四六级便捷算分功能,欢迎同学们参加和使用。此外,2019年12月四六级考试成绩将于明年2月公布,敬请广大考生密切关注新东方网四六级频道以及时获取四六级查分信息。
| 2019年12月四级真题答案解析 | |
| 作文 | 2019年12月四级作文真题答案解析 |
| 听力 | 2019年12月四级听力试题答案解析 |
| 翻译 | 2019年12月四级翻译真题答案解析 |
| 阅读 | 2019年12月四级阅读真题答案解析 |
| 编辑推荐》》新东方教师解析大学英语四级真题 | |
新东方热报课程推荐》》