新东方网>留学>SAT考试>SAT历年真题>正文

2008年10月SAT考试真题与解析

新东方网整理2012-05-23 17:13

  13. In lines 28-46, the author indicates that the designs of Art Nouveau objects were inspired by细节题

  (A) natural images

  (B) mythical figures

  (C) abstract ideas

  (D) functional objects

  (E) elaborate devices

  分析:第三段最后一句话draw popular interest away from machine-made products by incorporating more delicate and fluid natural forms—peacock feathers, flower stalks, vine tendrils, even insect wings.表达是重自然现象中吸取创造灵感。

  14. Lines 40-42 ("The material... value") indicate that the materials that were most highly prized for Art Nouveau jewelry were those that细节题

  (A) were the most convenient to obtain

  (B) were both fashionable and precious

  (C) had been treasured over the centuries

  (D) could be mass-produced economically

  (E) were beautiful and meaningful

  分析:有定位句子字面意思可理解prized for its decorative and symbolic effects是为美感。

  The ideals of the Arts and Crafts movement were in complete sympathy with the concepts of Art Nouveau, and artists and artisans implemented them in practical ways by forming small groups, guilds, and workshops in Britain, Germany, and Austria. Yet in spite of all efforts, the Arts and Crafts movement could not survive its lack of wide commercial appeal. Because the movement relied on an unaggressive and "uncommercial" approach to business, it never caught on with the people for whom its products were intended. Still, the movement produced far-reaching repercussions long after its untimely death. Its international associations, its ideals of artists' involvement with the crafts, of the integrity of artists and artisans, and of social awareness were to inspire entire generations to come.

  艺术和手工运动和新艺术风的理念是一致的,艺术家们切实的贯彻这样的风尚。但是尽管他们很努力,这个运动和还是确定经济诱惑而以失败告终。

  因为这个运动依靠于非激进非商业化的首段进军商业,他从来没有被他们的消费者所吸引。但是,在这个运动完结后,它还是造成了深远的影响。它的国际化联盟,它的理念深入了手工业,艺术家,手工制作者,社会的意识,这种理念激励这全新一代的来临。

相关推荐

精品直播

首页 留学 托福 雅思 GRE GMAT SAT ACT 小学 英语 学前 中考 高考 考研 四六级

返回顶部 返回首页