2008年10月SAT考试真题与解析
新东方网整理2012-05-23 17:13
15. Lines 53-55 ("Because .. . intended") primarily indicate that细节题
(A) artists of the day yielded too easily to profit-making motives
(B) Arts and Crafts artists did not effectively market their products
(C) the Arts and Crafts movement was compromised by the Industrial Revolution
(D) the wealthy were not open to experimenting with innovative designs in jewelry
(E) an increasingly cultured middle class weakened the influence of the Arts and Crafts movement
分析:定位句的上一句话the Arts and Crafts movement could not survive its lack of wide commercial appeal.
和定位句都表明没有在市场上奏效
16. The passage implies that what the Arts and Crafts movement and Art Nouveau had in common was their
推理题
(A) purpose of instructing people how to craft their own jewelry
(B) purpose of producing alternatives to mass-produced goods
(C) desire to attract patrons who would fund their projects
(D) plan to produce accessories to match people's wardrobes
(E) hope of producing jewelry that replicated classical designs
分析:全文来看,两种形式是理念想切合的艺术观,同时也是为了出台一种去当下(大规模的生产)不同的产品理念。
Questions 17-24 are based on the following passage.
In this passage adapted from a novel, a Canadian woman recalls her childhood during the 1960s. Originally from China, the family traveled to Irvine, Ontario, Canada, where the parents opened a restaurant, the Dragon Cafe.
As a young child I never really thought about my parents' lives in Irvine, how small their world must have seemed, never extending beyond the Dragon Cafe. Every day my parents did the same jobs in the restaurant. I watched the same customers come for meals, for morning coffee, for afternoon soft drinks and French fries. For my parents one day was like the next. They settled into an uneasy and distant relationship with each other. Their love, their tenderness, they gave to me.
相关推荐
精品直播